Diensten

E-Management levert interim – en programmamanagement.  Denkt mee over strategische vragen, over welk operating model praktisch is, hoe aan de hand van correcte data bestuurd wordt, wat nodig is om compliant te zijn en ontrafelt tot weer overzicht ontstaat. Bovenal, we zorgen dat het resultaat bereikt wordt. We implementeren, leiden projecten pragmatisch naar resultaat. Soms agile, maar soms ook anders. Maar we houden het wel graag concreet en overzichtelijk. De aanpak is geen doel op zich, uw business wel.

Bij veranderen spelen veel partijen een rol. Ieder moet een steentje bijdragen maar soms verschillen de belangen. We bewegen mensen om het gemeenschappelijke doel te zien en hun bijdrage te leveren. Succes wordt alleen samen bereikt. Maar als het nodig is, deinzen we niet terug om te rationaliseren. Wel houden we voor ogen met wie we werken.

E-Management overbrugt de business en ICT. Onze interimmanagers kennen beide werelden als geen ander. We houden de besturing in handen van business management en creëren korte lijnen en de instrumenten om juist te navigeren. We hebben zowel in grote en internationale als ook in kleinere organisaties programma’s geleid. Bij banken, verzekeraars maar ook bij energie en overheid. En op vele terreinen: Campagnes, compliancy, internationale implementaties, reorganisatie, kwaliteit. Met de reputatie dat we resultaat leveren.